POPIS EMISIJA

U realizaciji programske šeme sudeluju tri programske redakcije i to:

Informativna redakcija – koju vodi i uređuje novinar Zoran Popović i Stana Nemet sa  emisijama:

 1. Kratke vesti iz Baranje“ u trajanju do 3 minute koje se emituju tri puta dnevno sa redovnim ažuriranjem podataka.
 2. „Dnevnik“ centralna informativna emisija u trajanju do 15 minuta koja se emituje jednom dnevno,
 3. „Pregled nedelje“ – informativna emisija sa presekom dešavanja u toku cele sedmice – emituje se nedeljom u trajanju do 20 minuta.
 4. „Zanimljivosti“ – informativna emisija sa temama iz svakodnevnog života koje su po svome sadržaju specifične, emituje se jednom dnevno.
 5. „Estradne vesti“ – informativna emisija vezana za dešavanja iz kulture, medija, sveta muzike …., emituje se od ponedeljka do petka svakodnevno.
 6. „Dogodilo se na današnji dan“ – informativna emisija sa temama vezanih za dešavanja u istoriji koje su se dogodile na datum emitovanja emisije, emituje se jednom dnevno – svaki dan.
 7. „Razgovor sa povodom“ – informativna emisija namenjena predstavljanju rada lokalne zajednice i njenih predstavnika – emituje se svakog utorka.
 8. „Istočni tokovi“ – informativna emisija sa temama isključivo vezanim za predstavljanje rada i života predstavnika manjinskih zajednica u Republici Hrvatskoj.
 9. „Gol“ – sportska emisija mozaičnog karaktera u trajanju od 20 minuta koja se emituje ponedeljkom. Namenjena je sportskim dešavanjima prvenstveno iz Baranje, ali obrađuje sportske teme i iz cele zemlje i matične zemlje Republike Srbije.
 10. „Poljoinfo“ – emisija informativnog karaktera sa temama iz poljoprivrede i njenih segmentata koja se počela proizvoditi sa 01.01.2013. godine i u planu nam je da je proizvodimo i u 2017. godine. Emituje se nedeljom od 11,00 časova u trajanju do 20 minuta.

Redakcija zabavnog programa – koju vodi i uređuje Stana Nemet sa emisijama iz kultura, sporta, verskog života i ostalih segmenata društva

 1. „Kultura petkom u dva“ – emisija koju vodi i uređuje Srđan Sekulić sa temama iz istorije i kulture srpskog naroda sa područja Baranje u trajanju od 20 minuta koja se emituje svakog petka.
 2. „Pravoslavlje vera sveta“ – emisija koju uređuju i vode pravoslavni sveštenici sa područja Baranje sa tamama iz verskog života pripadnika srpske zajednice u trajanju do 30 minuta i emituje se svake nedelje.
 3. „Korak ka jednakosti“ – emisija koju uređuje i vodi Stana Nemet sa temama vezanim za jednopravnost spolova u trajanju od 20 minuta koja se emituje svakog četvrtka.
 4. „Školska klupa“ – emisija koju uređuje i vodi Stana Nemet namenjena kako za najmlađe slušaoce tako i za omladinu koja u svom sadržaju govori o aktuelnoj problematici ovih ciljnih grupa.

Redakcija muzičkog programa – koju vode Nenad i Branimir Bošnjak, a realizuju muzičke emisije:

 1. „Hit dana“ – emisija u kojoj slušaoci biraju ponuđene predloge muzičkog urednika i glasaju za jedan od predloga. Emisija se emituje svaki dan u trajanju od 45 minuta.
 2. „Hit nedelje“ – emisija u kojoj slušaoci glasaju za pobedničke numere iz emisije „Hit dana“ i svojim glasom određuju najbolju muzičku numeru sedmice. Emituje se jednom nedeljno na kraju sedmice.
 3. „Mini koncert“ – emisija u kojoj slušaoci glasaju za tri predloga izvođača koje su predložili muzički urednici i odabirom pobednika u trajanju od 20 minuta emituju se pesme tog pobedničkog izvođača. Emisija se emituje svaki dan u popodnevnim satima.

.