Zaposleni

ZORAN POPOVIĆ, urednik i novinar

Zoran Popović – novinar, urednik i voditelj. Pratilac političkih i drugih događaja na prostoru Osječko-baranjske županije. U raznim medijima, od radio stanica do novinskih izdanja, od 1988.godine.​

STANA NEMET, urednik i novinar

STANA NEMET- novinarka, urednica i voditeljka. Do zaposlenja na radiju, radila kao novinar dnevnih novina u Baranji. Prati kulturna, javno-politička događanja na području Slavonije i Baranje.

ALEKSANDRA PROKIĆ, novinar

Aleksandra Prokić (devojačko Pikoli) rodjena 17.03.1979. god u Pančevu. Završila srednju ekonomsku školu smer ekonomski tehničar. Živela i radila u Vršcu na više lokalnih radio stanica (radio "Centar", radio "Patak" i radio "Kicoš".) od 1999. do 2008. godine. Od 2010. živi u Kneževim Vinogradima, udata i majka dvoje dece.

NENAD JASNIĆ, tehničar

Inženjer elektrotehnike za telekomunikacije Tehnicar, tonski realizator i muzički urednik, prvo radno iskustvo na medijima stekao na radiju Banska kosa.

BRANE BOŠNJAK, tehničar

Branimir Bošnjak, rođen u mjestu Kneževo 1977. Srednju elektro-tehničku školu završio u Belom Manastiru. Na radiju Banska Kosa radi kao tehnicar od 2004. godine. Aktivni učesnik u tehničkom razvoju same radio stanice te aktivista zajednice kroz razne kulturne i društvene institucije