Politika

BOGATIĆ I ROB O STANJU U GRADU

Predsednik SDP-a Gradske organizacije Beli Manastir Marko Bogatić oglasio se juče na konferenciji za novinare oko stanja u gradu. Glavna tema konferencije  je bila pitanje proračuna koji raste i koji će iznositi 93 milijuna kuna u odnosu na prije 5 godina kada je iznosio 30 milijuna. Drži kako grad treba napraviti više po pitanju zaustavljanja demografskog propadanja grada.

Na tvrdnje Marka Bogatića reagovao je gradonačelnik Tomislav Rob. Tvrdi kako se radi o jeftinom populizmu, jer brojke i rezultati govore drugačije. Ističe kako potpore za decu i učenike nikad nisu bile više. Isto tako izjavio je da je automobil koji Grad namerava kupiti za svoje potrebe,  preka potreba zbog starosti trenutnog automobila.

Isto tako, gradonačelnik Rob je odgovorio na nepopularnu cenu dečijeg vrtića, jer po petsto kuna plaćaju roditeji čija primanja prelaze 3 004 kune pa ispada i da roditelji koji imaju primanja od 10 hiljda kuna mesečno, plaćaju također istu svotu za dete u vrtiću kao i oni koji imaju primanja od 3 hiljade i 4 kune.

Pratite nas: