Zanimljivosti

ČAROBNI PROSINAC U PORTANOVI

Družite se sa Djedom Božićnjakom i sudjelujte u nagradnoj igri i natječaju.

Zadnji mjesec u godini je i najljepši mjesec jer je protkan radošću, veseljem i ljubavlju. Blagdanski ugođaj osjeti se na svakom koraku u Portanovi, a prekrasne Božićne dekoracije čine doživljaj savršenim. Ovom razdoblju se ipak najviše vesele oni najmlađi. Sva djeca, gdje god se nalazila na kugli zemaljskoj – u prosincu s velikim nestrpljenjem očekuju dolazak Djeda Božićnjaka!

Najdraži Djedica dolazi svakoga dana u Portanovu u 17 sati, a za sve mališane pripremio je košaru punu slatkiša od Kraša. Kada dođete u Portanovu Djedicu ćete najlakše pronaći tako da pratite zvuk njegovog čarobnog zvonca i dječji smjeh.

Prilikom dolaska u Portanovu svakako obratite pozornost na izloge jer se u jednom izlogu skrio mini Portoš. Ne propustite sudjelovati u fantastičnom natječaju jer možete osvojiti poklon bon od čak 500 kuna iz trgovine u kojoj se skrio Portoš.
A kako sudjelovati? Kada uočite mini Portoša fotkajte ga, fotku pošaljite u inbox Facebook profila Portanove, uz fotku pošaljite svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) s odgovorom na pitanje „Zašto mislite da se Portoš sakrio u baš tu trgovinu?“.

Nagradu osvaja najkreativniji odgovor, a natječaj traje do 18.12.

Nakon odličnog shopping svratite do Info pulta Portanove i uz predočenje računa iz bilo kojeg prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog objekta preuzmite svoj kupon i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Portanove. U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti automobil Toyota AYGO, ili jednu od 15 drugih vrijednih nagrada.
Vidimo se u Portanovi!

Pratite nas: