Vijesti

GENERALNI KONZUL REPUBLIKE SRBIJE POKLONIO LAPTOP RADIJU BANSKA KOSA D.O.O.

Nakon što je 21.marta 2023.godine Generalni konzul Republike Srbije u Vukovaru Aleksandar Nakić posetio Baranju, gde je jednoj mnogočlanoj porodici uručio prigodne poklone, sedam dana kasnije, 28.marta 2023.godine Generalni konzulat posetili su direktor Radio Banska kosa d.o.o. Nenad Jasnić, i novinar Zoran Popović. Na inicijativu zaposlenika jedinog srpskog manjinskog radija u Osječko-baranjskoj županiji, a s ciljem još boljih uslova za rad, Generalni konzulat uručio im je laptop.

-Pošto moja Republika Srbija, naš predsednik Aleksandar Vučić i moji prijatelji pomažu sve srpske zajednice i ustanove na našem jurisdikcijonom području, a i šire tako ste došli i vi na red, i vaša radio stanica. Ovaj mali poklon samo je jedan mali znak pažnje, i gesta s naše strane, i trudićemo se da uspešnu saradnju nastavimo kao i do sada. Na tome sam vam zahvalan, i trudit ću se da svoj rad ka vama poboljšam, rekao je Nakić.

Na, kako je rekao, malom znaku pažnje, a za zaposlenike radija značajnom poklonu, generalnom konzulu zahvalio se direktor Nenad Jasnić.

-Unatoč činjenici da je naš radio tehnički dobro opremljen svaku pomoć, pa tako i ovu, cenimo i doživljavamo na način da kroz još bolju opremljenost našeg radija i naš posao bude lakši, a sve u službi onih zbog kojih i postojimo, a to su naši slušaoci. Zahvaljujemo se našoj matičnoj državi, i njenom predsedniku, Generalnom konzulatu i konzulu, i također izražavamo nadu da našu uspešnu saradnju podignemo na još viši nivo, rekao je Jasnić.