Sport

INTERNATIONAL BORAC CUP

Od 27.-28.08. 2022 godine  NK Borac Kneževi Vinogradi organizuje 4. po redu International Borac Cup. Četvrto izdanje Intenational Borac cupa po prvi puta se igra dva dana, a okupiti će najbolje što je naša regija mogla ponuditi. Ujedno, ovaj događaj od velikog je značaja za našu Opštinu, ali i za celu županiju.

Na turniru će učestovati 32 ekipe iz pet različitih zemalja – Hrvatske, Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Slovenije koje će predstavljati njihovi najbolji klubovi. Na ovogodišnjem turniru će učestvovati GNK Dinamo, HNK Hajduk, FK Crvena Zvezda, FK Vojvodina, NK Osijek, HNK Rijeka, NK Lokomotiva Zagreb, FK Sarajevo, NK Olimpija Ljubljana, Ferencvaroš, MTK Budimpešta i mnogi drugi.

Ovaj međunarodni turnir, obzirom na popis učesniika , zasigurno će zauzeti mjesto najznačajnijeg turnira u široj regiji za ovaj uzrast mladih fudbalera, a obzirom na renome klubova koji su na turnir uputili svoje mlade fudbalere, reč je o prvorazrednom sportskom događaju.

Inače Fudbalska škola NK Borac samostalno deluje od 2020. godine i danas broji oko 100 aktivnih članova u 5 kategorija. Glavni ciljevi rada naše škole su promicanje, razvioj i unapređenje fudbalske igre u svim segmentima rada, kao i učenje fudbalskih veština mladog naraštaja i takmičenja na svim razinama fudbalskih liga.