Delegacija ZVO-a u RT Vojvodine
Društvo Vijesti

IZASLANSTVO ZVO-a U RADNOJ POSJETI RT VOJVODINE

Novi Sad, 29.11.2017. – Izaslanstvo Zajedničkog vijeća općina posjetilo je Radio-televiziju Vojvodine. Sa ovom medijskom kućom ZVO ima dugotrajnu i kvalitetnu poslovnu suradnju na način da RTV emitira na svojim kanalima emisiju TV produkcije ZVO-a “Hronika Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema”. Također su emitirani drugi sadržaji proizvedeni unutar TV produkcije ZVO-a.

Sa generalnim direktorom Miodragom Koprivicom i direktoricom programa RTV-a Sonjom Kokotović razgovaralo se o mogućnostima unapređenja postojeće suradnje i njezino podizanje na jedan viši nivo. U tom smislu dogovoreno je da će RTV u narednih sedam dana poslati u ZVO svoje stručne ljude koji će izvršiti obuku novinara vezano za određene segmente novinarskog rada te da će pomoći ZVO-u u pokretanju vlastitog portala. Također, dogovoreno je da će RTV, sukladno svojim mogućnostima, tehnički pomoći u radu TV produkcije ZVO-a.

Predstavnici ZVO-a upoznati su s radom hrvatske manjinske redakcije na ovom javnom servisu, a dobivene informacije trebale bi ojačati poziciju ZVO-a u borbi za kvalitetnije praćenje rada svih aspekata djelovanja srpske zajednice u Republici Hrvatskoj.

Pratite nas: