Vijesti

JAVNI POZIV

Državni zavod za statistiku je raspisao Javni poziv zainteresovanim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provođenja Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine, koje će se održati od 27.09.-17.10.2021. godine.

Uslovi za prijavu jesu: da je lice punoletno, državljanin RH, da ima završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računala i da ima valjanu adresu elektroničke pošte. Prednost pri odabiru imaju kandidati koji imaju višu razinu obrazovanja, iskustvo rada na prethodnim popisima/anketama, dobro poznavanje rada na računalu, nezaposleni/studenti, mogućnost korištenja vlastiitog prevoznog sredstva. Popisivanje zahteva puni dnevni angažman popisivača i kontrolora, pa je neophodno da kandidati nemaju drugih obaveza.

Obaveštavaju se svi zainteresovani sa područja Vukovarsko-sremske  i Osječko – baranjske županije da sve informacije o uslovima prijave na Javni poziv mogu pronaći na mrežnim stranicama popisa( www.popis2021.hr) Pozivaju se svi koji se odluče prijaviti ja Javni poziv da obaveste Zajedničko veće opština Vukovar, a neposrednu pomoć prilikom prijave mogu dobiti u ZVO-u Vukovar, E. Kvaternika1, u Vukovaru, ili na telefon br. 032 422 750 svaki radni dan od 08-14.00h.

Rok za podnošenje prijava ja Javni poziv je od 23.06.-15.07.2021. godine