Vijesti

NAGRAĐENI UČENICI

Izvrsnost zaslužuje pohvalu, isticanje i podršku. Iz tog su razloga gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob i njegov zamenik Goran Hes, u prostorima gradske uprave,  primili učenike Prve srednje škole Beli Manastir koji su se posebno iskazali na državnim takmičenjima.
Belomanastirski srednjoškolci postigli su vrhunske rezultate na državnom takmičenju iz informatike, na kojemu je Zoltan Palinkaš osvojio prvo mesto u kategoriji razvoja softvera, a Tomislav Vinković i Domagoj Furdi osvojili su četvrto mesto, također u kategoriji razvoja softvera. Vrhunski rezultati na području informatike postignuti su pod vodstvom profesora informatike Maria Salaia.

Zapažene rezultate na državnoj smotri Lidrano ostvarili su Milana Janković, Sara Sarijević, Manuel Kovač i Erik Miler koji su se svi plasirali u prvih deset mesta. Uspešnim rezultatima na Lidranu značajan doprinos dala je i profesorica hrvatskog jezika Mirna Glavan Grbež.
Gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob i njegov zamenik Goran Hes nagrađenim srednjoškolcima uručili su simbolične poklone – bon od 300 kuna koji mogu ostvariti u trgovini Centar tehnike u Belom Manastiru i sezonsku kartu za ulaz na gradske bazene u Belom Manastiru. Zoltan Palinkaš, zbog svojih iznimnih rezultata, nagrađen je bonom od 500 kuna.
Pratite nas: