Vijesti

USKRSNICE

Grad Beli Manastir penzionerima i korisnicima zajamčene minimalne novčane naknade s područja grada i prigradskih naselja osigurava uskrsnice u iznosu od 200 kuna.

Grad Beli Manastir obaveštava penzionere s područja Grada Belog Manastira i prigradskih naselja (Branjin Vrh, Šumarina i Šećerana) da je povodom predstojećih uskršnjih praznika Grad Beli Manastir i ove godine osigurao sredstava za isplatu jednokratne novčane potpore – uskrsnice penzionerima s mesečnim iznosom penzije od 3.000,00 kn i manje u iznosu od 200,00 kuna. Isplata će biti obavljena od 28. marta 2022. godine do 8. aprila 2022. godine na tekući račun ili ličnom podelom na kućnoj adresi (ovisno što je odabrano prilikom prethodnih isplata).

Ovim putem Grad Beli Manastir poziva samo nove penzionere, odnosno one koji su u međuvremenu od Božića ostvarili pravo na penziju da najkasnije do 1. aprila 2022. godine podnesu zahtev za isplatu jednokratne novčane pomoći uz dokumentaciju (lična karta, IBAN i zadnji odrezak ili rešenje o penziji) na adresi Gradske uprave, I kat, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, soba 220, svakim radnim danom do 7 do 15 sati ili na e-mail: bozicnice@beli-manastir.hr.

Grad Beli Manastir obaveštava korisnike zajamčene minimalne naknade s prebivalištem i boravištem na području Grada Belog Manastira koji zajamčenu minimalnu naknadu primaju u iznosu od 2.500,00 kn ili manje da će podela jednokratne novčane pomoći uskrsnica u iznosu od 200,00 kn biti obavljena dana 6. aprila 2022. godine na Pijaci u Belom Manastiru pored prostorija za plaćanje gradskih režija. Pravo na isplatu mogu ostvariti najkasnije do 8. aprila 2022. godine.