Vijesti

GRADSKI AUTOBUSI

Danas 7. septembra   na autobusnoj stanici Beli Manastir  održana je konferencija za medije i predstavljeni su oslikani autobusi koji su od jučer krenuli u vožnju prema novom voznom redu.

Autobusi voze dve linije od kojih je jedna spaja tačke unutar Grada Belog Manastira, a druga povezuje prigradska naselja s gradom. Autobus  kreće u 6, 7, 8, 10 i 12 časova s autobusne stanice na kojoj ruta i završava. Prevoz je omogućen od ponedeljka do petka. Unutar testnog razdoblja koje je u toku već nekoliko sedmica,  Baranjska čistoća kao provoditelj usluge prevoza ima nameru uvažiti primedbe korisnika kako bi im se prilagodilo.

,,Prigradska naselja koja su udaljena od Belog Manastira svega 2 km za osobe koje nemaju vlastiti prevoz je velika razdaljina, rešenje tog problema je javni gradski privoz. Testno razdoblje služi kako bi se prikupilo što više povratnih informacija i prilagodili svim korisnicima”, rekao je na konferenciji Damir Paulić, direktor Baranjske čistoće.

Paulić je dodao kako je u budućnosti planiran rad i tijekom vikenda, kao i u popodnevnim satima, ali da je to vrlo kompleksan siste, za čije kvalitetno provođenje treba iskustvo.