Vijesti

PODELA USKRSNICA

Obaveštavaju se penzioneri sa područja Grada Belog Manastira povodom uskršnjih prazika Grad Beli Manastir, podeliti jednokratnu novčanu pomoć penzionerima  čija mesečna penzija  iznosi 2.500,00 kuna ili manje.Pomoć će se deliti u prostorijama gradske uprave Grada Belog Manastira, ulica Kralja Tomislava 53, na prvom spratu, u vremenu od 9 do 13 sati prema sledećem rasporedu početnog slova prezimena:

A-D 19.03. (ponedjeljak)

DŽ-K 20.03. (utorak)

L-N 21.03. (srijeda)

O-S 22.03. (četvrtak)

Š-Ž 23.03. (petak)

Ukoliko netko nije u mogućnosti podići novac prema navedenom rasporedu, moći će to učiniti naknadno ali najkasnije do 30. marta 2018. godine.Korisnik po novac mora doći lično i sa sobom obavezno poneti ličnu kartu radi identifikacije te zadnji odrezak od penzije.

 

USKRSNICE KORISNICIMA  SOCIJALNE POMOĆI – Obaveštavaju se korisnici socijalne pomoći sa područja Grada Belog Manastira koji ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu pomoć povodom uskršnjih praznika  da će podela iste biti u sredu i četvrtak 14. i 15. marta 2018. godine.Pomoć će se deliti u prostorijama gradske uprave Grada Belog Manastira, ulica Kralja Tomislava 53, na prvom spratu, u vremenu od 9 do 13 sati.Korisnik po novac mora doći lično i sa sobom obavezno poneti ličnu kartu radi identifikacije.