Vijesti

SVEČANO POTPISIVANJE SPORAZUMA POLICIJE I GRADA

Svečano potpisivanje Sporazuma o međusobnoj saradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta “Zajedno više možemo” i dr. na području Grada Belog Manastira, održalo se danas u maloj većnici Gradske uprave  Belog Manastira, sa početkom u 13 časova.  Sporazum su potpisali gradonačelnik Grada Belog Manastira Tomislav Rob i načelnik Policijske uprave osječko-baranjske županije Ladislav Bece. Ovo je nastavak jedne dobre saradnje Belog Manastira i policije, rekao je načelnik Bece.Najviše naše građane pogađa imovinski delikti, dodao je načelnik.

To je jedan veliki iskorak prvenstveno za ljude  treće životne dobi jer su oni najviše ugroženi, što smo primetili i mi u gradu a i policija, izjavio je gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob.

Gradonačelnik Rob je istaknuo kako je idući korak povezivanje videonadzora Grada u dežurstvo Policijske stanice Beli Manastir. ,,Tako da će ove kamere koje beleže registarske oznake preko 130 km/h brzine prevenirati i znat ćemo tko nam ulazi i izlazi iz grada te će to biti dovoljno da zaštitimo naše građane i imovinu te povećamo sigurnost”, zaključio je Rob.